Trabzonspor'da tepkiler sürüyor

Trabzonspor'da tepkiler sürüyor

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Sürmen: "Türk futbol tarihinin en kara gecesini yaşatan TFF ve kara vicdanlı hakemlerini, vicdanları ile baş başa bırakmak Trabzonspor kamuoyuna yetmez"

TRABZON (AA) - Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkan Ali Sürmen, "Türk futbol tarihinin en kara gecesini yaşatan TFF ve kara vicdanlı hakemlerini, vicdanları ile baş başa bırakmak Trabzonspor kamuoyuna yetmez" ifadesini kullandı.
Sürmen, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'un Galatasaray'a 2-1 yenildiği ve bordo-mavili 4 futbolcunun kırmızı kart gördüğü maçla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:"Türk futbol tarihinin en kara gecesini yaşatan TFF ve kara vicdanlı hakemlerini, vicdanları ile baş başa bırakmak Trabzonspor kamuoyuna yetmez. Buna sebep olanlar ağır bedeller ödemez ise hiç kimse huzur bulamaz."

- Kulüp sitesinden de tepki

Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine tepkiler sürerken bordo-mavili kulübün internet sitesinin giriş sayfasına, "Türk futbolunun kara gecesi" ifadesi yazıldı.
Trabzonsporlu Salih Dursun'un hakem Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği fotoğraf siyah-beyaz hale getirilerek sayfaya koyulurken, sadece Salih’in elindeki kart renkli olarak bırakıldı. Fotoğrafın altı kısmında da "Türk futbolunun KARA gecesi" yazısı yer aldı.

- Salih Dursun tişörtü

Trabzonsporlu Salih Dursun’un Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği fotoğrafların tişörtlere basılarak TS Club mağazalarında satışa sunulacağı belirtildi.TS Club’tan sorumlu yönetim kurulu üyesi Emre Aksoy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Oyuncumuz, gururumuz Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart gösterdiği anın tişörtü, bu hafta TS Club'larda satışa sunulacaktır" ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler