Toplu sözleşmede haklarımızı alacağız

Toplu sözleşmede haklarımızı alacağız

Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Mahmut Çimen “Ülkemiz ekonomisine yön veren Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanlarını talep ve sorunlarını toplu sözleşmeye taşıyarak hakkımız olanı alacağız” dedi.

Genel Yetkili Sendika Büro Memur-Sen, bu yıl katılacağı 4’üncü Dönem Toplu Sözleşme öncesinde Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı’ndaki kamu görevlilerinin sorun ve taleplerine yönelik çalıştay gerçekleştirdi.

Çalıştaya katılan ve bu yıl 4’üncü Dönem Toplu Sözleşme’nin yapılacağını hatırlatan Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Mahmut Çimen “Üyelerinizden ve kamu görevlilerimizden aldığımız güçle 3. Dönem Toplu Sözleşme masasına oturduk, 213 kazanıma imza atarak, toplu sözleşmeler tarihine geçtik.

Ülkemiz ekonomisine yön veren Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanlarının sorunlarını toplu sözleşmeye taşıyarak hakkımız olanı alacağız. Aynı zamanda Kurum İçi Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı Sınavları açılması için büyük bir gayret gösterdik. Sınavların açılacağı müjdesini aldıktan sonra bu gelişmenin kazanıma dönüşmesini bekliyoruz. Kurum İçi Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı Sınavları açıldığında, Büro Memur-Sen’in kazanımlar hanesine altın harflerle yazılacaktır” dedi.Haber Merkezi