TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyasında son gün

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyasında son gün

TOKİ, 21 Haziran 2022 öncesinde teslimi yapılan ev sahiplerine özel indirim kampanyasını bugün sona erdiriyor. Borcunu peşin ödeyenler için yüzde 25 indirim fırsatında son gün bugün.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 21 Haziran 2022 tarihinden önce teslimi yapılan ev sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Bu özel kampanya, bugün sona eriyor.

Kampanya, borcunu peşin ödeyen konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 25 oranında indirim fırsatı sunuyor. Bu indirim, ev sahipleri için önemli bir avantaj sağlıyor.

Yüzde 25 indirim kampanyası, tüm borçlarını peşin ödeyemeyenler için de bir seçenek sunuyor. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanabilecekler.

Yüzde 25 İndirim Kampanyasının Şartları

Kampanyadan yararlanabilmek için bazı şartlar bulunuyor. İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının, başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini yapmış olmaları gerekiyor. Ayrıca geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu bulunmaması da bir diğer zorunluluk.

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecekler. Bu fırsat, ev sahibi olmak isteyenlere ekonomik bir avantaj sunuyor.

Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları ise indirim kampanyasından yararlanamayacaklar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.