THK'nın göz bebeği Türk Yıldızları'ndan lise öğrencilerine özel gösteri

THK'nın göz bebeği Türk Yıldızları'ndan lise öğrencilerine özel gösteri

Türk Hava Kuvvetleri'nin Göz Bebeği, SoloTürk ve Türk Yıldızları, Konya'da Gençlere Muhteşem Gösteriler Sundu

Konya'nın 3. Ana Jet Üssü, Beyşehir'de eğitim gören Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. Fizik Öğretmeni Özgür Özdemir tarafından düzenlenen bu özel ziyaret programı çerçevesinde, öğrencilere Türk Hava Kuvvetleri'nin envanterinde bulunan helikopterler, yük ve kargo uçakları, savaş uçağı F-16, SoloTürk ve Türk Yıldızları gösteri uçakları sergilendi ve detaylı bilgiler verildi.

Bu muhteşem etkinliğin bir parçası olarak, Türk Hava Kuvvetleri'nin gururu olan SoloTürk ekibi ve Türk Yıldızları, öğrencilere nefes kesen gösteriler sundu. Öğrenciler, bu heyecan verici anları adeta nefeslerini tutarak izledi ve unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Özgür Özdemir, bu programın özel bir anlam taşıdığını vurgulayarak, "Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir. Bu ziyaret sırasında bir ilki yaşadık ve ilk kez SoloTürk ve Türk Yıldızları gösterilerini aynı anda izleme fırsatını bulduk. Bu gösteriyi bir arada sunabilmek için büyük çaba harcadım ve gerekli izinleri aldım. Öğrencilerimize unutamayacakları bir anı yaşatmak benim için çok kıymetli. Gençlerimiz, geleceğin teminatı, gösterileri büyük bir hayranlıkla izledi. Bu özel ziyaretin gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm komutanlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca, bu eşsiz gösterileri sunan Türk Hava Kuvvetleri'nin göz bebeği SoloTürk ve Türk Yıldızları ekibine ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.