Teröristlere 28 ilde eş zamanlı operasyon

KAHRAMANLAR-43 Operasyonlarıyla 28 İlde 165 Şüpheli Yakalandı, Terörle Mücadele Kararlılıkla Sürüyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aziz milletin huzurunu, birlik ve beraberliğini korumak adına teröristlere göz açtırmayacaklarını belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen "KAHRAMANLAR-43" Operasyonları kapsamında, 28 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda bölücü terör örgütüyle ilişkili oldukları tespit edilen 165 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda Adana, Antalya, Diyarbakır, İstanbul ve diğer birçok ilde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü mensuplarının, örgüte yardım ve yataklık yaptıkları belirlendi. Ayrıca, örgütün "Gençlik Yapılanması" ve "Kadın Yapılanması" içerisinde faaliyet yürüten, sosyal medya hesapları üzerinden terör propagandası yapan şüpheliler de operasyon kapsamında ele geçirildi.

Operasyonlarda yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ile örgütsel dokümana el konuldu. İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik ederek, milletin dualarının kendileriyle olduğunu ifade etti.

Bakan Yerlikaya, yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden devam eden operasyonlarla terörle mücadelenin, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.