Terör saldırılarına tepkiler

Terör saldırılarına tepkiler

Kırklareli'nde kamyon ve tır şoförleri, Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla tur atarak, saldırıları protesto etti

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde kamyon ve tır şoförleri, Türk bayrakları asılı araçlarıyla şehir turu atarak, terör saldırılarına tepki gösterdi.

Pınar Mahallesi Turist Caddesi'nde toplanan Damperli Taşıyıcılar ile Motorlu Kasalı Taşıyıcılar kooperatifleri üyesi bir grup kamyon ve tır şoförü, araçlarını Türk bayraklarıyla donattı.

Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler, burada yaptığı konuşmada, terör saldırını şiddet ve nefretle lanetlediklerini söyledi.

Türk milletinin, vatan ve bayrağa karşı yapılan terör saldırılarına karşı, birlik ve beraberlik içinde dik durarak mücadele ettiğini vurgulayan Güler, milletin hiçbir zaman, hiçbir koşulda buna boyun eğmeyeceğini dile getirdi.

Polis ve askerlerin vatanını, bayrağını ve milletini korumak için canla başla teröre karşı mücadele ettiğini anlatan Güler, terör olaylarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diledi.

Güler, "Türk bayrağını indirtmeyeceğiz, bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Her zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Aziz Türk milleti öyle bir millet ki vatanına saldırı olduğunda sığınaklara girmeyi değil, sokaklara çıkmayı da bilir cepheye koşmasını da. Bir şehit veririz bin hazır oluruz. Mesele vatansa hepimiz askeriz, mesele vatansa gerisi teferruat deriz." şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından şoförler, yaklaşık 250 araçla konvoy oluşturup, korna çalarak şehir turu attı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler