"Tecrübe Konuşuyor, İçimizdeki Kahramanlar" projesi

"Tecrübe Konuşuyor, İçimizdeki Kahramanlar" projesi

KASTAMONU (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığının "Tecrübe Konuşuyor, İçimizdeki Kahramanlar" projesi kapsamında Kastamonu'da program düzenlendi. Kastamonu...

KASTAMONU (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığının "Tecrübe Konuşuyor, İçimizdeki Kahramanlar" projesi kapsamında Kastamonu'da program düzenlendi.

Kastamonu Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin bertaraf edilmesinde büyük yararlılık gösteren vatandaşlar yaşadıklarını anlattı.

Sanatçı ve oyuncu İsmail Hakkı Ürün'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen program, Nasrullah Camisi imam hatibi Kahraman Şekercioğlu'nun Kuran-ı Kerim okumasıyla başladı.

Kumdan resimler çizen Veysel Çelikdemir'in hazırladığı "15 Temmuz" temalı gösterisi izleyicilerin beğenisini topladı.

Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, yaptığı konuşmada, "Çizgi romanlarda, masallarda kaldığını zannettiğimiz kahramanlarımızı aslında içimizde olduğunu gerektiğinde ortaya çıkmak üzere hazır beklediğini gördük yaşadık. Bu milletin ferasetinden, yiğitliğinden vatan sevgisinden hiç kimsenin kuşku duymaması gerekiyor. Bunu da en iyi düşmanlarımızın bilmesi gerekiyor. Hiçbir saldırı hiçbir kalkışma hiçbir ihanet bu ülke insanın bu millete, bu bayrağa olan sevgisini asla bitiremeyecektir."

15 Temmuz'daki darbe girişiminin bertaraf edilmesi için sokaklara çıkan, İstanbul'da gazi olan Ayla Aşkın ve Mehmet Şükrü Kıntaş ile İzmir'de askerlik yaptığı sırada darbe girişimine direnen Emre Ev, yaşadıklarını anlattı.

Tören sonunda katılımcılara Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türk bayrağı hediye edildi.

Programa Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay ile çok sayıda vatandaş katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler