TBMM Başkanvekili Aydın:

TBMM Başkanvekili Aydın:

"Bizi hazmedemiyorlar. Bir taraftan bizi birbirimize düşürmeye ve bu ülkeyi ele geçirmeye çalışıyorlar. Türkiye'yi Suriye'ye dönüştürmek gibi ciddi bir gafletin içerisinde olan FETÖ ve onun alçak hain yandaşları ile birlikte dışarıdan destekleyenleri de ç

ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bizi hazmedemiyorlar. Bir taraftan bizi birbirimize düşürmeye ve bu ülkeyi ele geçirmeye çalışıyorlar. Türkiye'yi Suriye'ye dönüştürmek gibi ciddi bir gafletin içerisinde olan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ve onun alçak hain yandaşları ile birlikte dışarıdan destekleyenleri de çok iyi biliyoruz." dedi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 16 derslik imam hatip okulunun temel atma törenininde konuşan Aydın, Türkiye'de güzel yatırım ve hizmetler yapıldığında, milletin arasında huzur, barış ve kardeşlik olduğunda, Türkiye üzerinde senaryo yazan ve senaryoyu faaliyete koyan dış güçler bulunduğunu söyledi.

Danıştay saldırısıyla başlayan, 367 hukuk garabetiyle devam eden, e-muhtıralarla, parti kapatmalarla, darbe planlarıyla, Gezi ve 17 -25 Aralık olayları ile Kobani meselesiyle bu milletin geleceğini gasp etmek isteyenlerin olduğunu ifade eden Aydın, "Bu dış bağlantılı güçler, seçim, sandık ve milletin iradesiyle baş edemediler. Demokrasi kanallarıyla baş edemediler. Anti demokratik yollarla acaba milleti hedeflerinden saptırır mıyız, acaba baş komutan olan Recep Tayyip Erdoğan'ı korkutur muyuz diye hesap yaptılar, fakat Allah'ın hesabı da vardı. Allah'ın hesabı tüm hesapların üzerindeydi." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de artık ilk tehditten şapkasını alıp giden, ilk tehditte milletin emanet ettiği koltuğu darbecilere bırakan liderler olmadığını kaydeden Aydın, şöyle konuştu:

"Artık Cumhurbaşkanı'mız, Başkomutan'ımız Recep Tayyip Erdoğan var ve onunla bütünleşmiş, küllerinden yeniden doğan bir millet var. Bizler 15 Temmuz gecesi bütün dünyaya ne kadar büyük bir millet olduğumuzu, vatanın, bayrağın, milletin, ezanın ne demek olduğunu bir gecede tüm dünyaya gösterdik. Bizim bu birliğimizin o tankların gücünden çok daha fazla olduğunu bir kez daha kanıtladık. Bizi hazmedemiyorlar. Bir taraftan bizi birbirimize düşürmeye ve bu ülkeyi ele geçirmeye çalışıyorlar. Türkiye'yi Suriye'ye dönüştürmek gibi ciddi bir gafletin içerisinde olan FETÖ ve onun alçak hain yandaşları ile birlikte dışarıdan destekleyenleri de çok iyi biliyoruz. Uluslararası kuruluşların büyük güçlerin ne kadar samimiyetsiz davrandıklarını da görüyoruz. Bütün bunların farkında olacağız. Daha çok birlikte olup kenetlenerek daha güzel şeyler yapacağız."

Türkiye'yi 2023'e ulaştıracak gücün halkın birlik ve kardeşliği olduğunu belirten Aydın, Türkiye büyüdükçe, demokratikleştikçe, küresel bir güç oldukça, zalime karşı mazlumdan yana durdukça o fitne şebekesi ve o şer cephesinin boş durmayacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından 16 derslik imam hatip okulunun temeli atıldı.

Aydın, daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından yapılacak 500 kişilik öğrenci yurdunu ve daha sonra yapılacak 2 bin kişilik kapalı spor salonu ile yarı olimpik yüzme havuzunun yerini inceledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler