TBMM Başkanvekili Aydın:

TBMM Başkanvekili Aydın:

"Batı, Paris'teki patlamada gösterdiği hassasiyeti İslam beldelerinde patlayan bombalar için göstermedi"- "3 milyon Suriyeli muhacire kapısını açmış bir Türkiye var. Batı'nın çifte standartlarını görüyorsunuz, Batı'da vicdanlar körelmiş, yok olmuş"

ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Batı Paris'teki patlamada gösterdiği hassasiyeti İslam beldelerinde patlayan bombalar için göstermedi." dedi.

Aydın, Kahta ilçesinde Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Burada konuşan Aydın, gelişen ve büyüyen Türkiye’nin önünü kesmeye çalışan iç ve dış fitne odaklarına karşı tek yolun birlik ve beraberlik olduğunu, oyunların da bu şekilde bozulacağını belirtti.

Dünyanın birçok ülkesinde, özellikle İslam coğrafyasında çok mazlum ve mağdur ülkeler olduğunu dile getiren Aydın, bu ateş çemberinde parlayan yıldızın Türkiye olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin güçlü bir geçmişe sahip olduğunu kaydeden Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kültürümüze, tarihimize karşı sorumluluklarımız var. Onun içindir ki 3 milyon Suriyeli muhacire kapısını açmış bir Türkiye var. Batı'nın çifte standartlarını görüyorsunuz. Batı'da vicdanlar körelmiş, yok olmuş. Ankara’da, İstanbul’da ve Suudi Arabistan’da bombalar patlıyor. Bunun çok sorgulanması gerekiyor. Bu insanlığa, İslam'a yapılan bir saldırıdır. Atalarımız o beldede demiryolu döşerken, 20 kilometre ötesinde onların rahatsız olmamaları için rayların arasına kauçuklar koydu fakat bugün o mübarek topraklarda canlı bombalar patlıyor. Bunun sorgulanması gerekir. Batı, Paris'teki patlamada gösterdiği hassasiyeti İslam beldelerinde patlayan bombalar için göstermedi. Bizler bunları idrak ederek yolumuza devam edeceğiz, 2023 hedeflerimiz için asla durmayacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler