Suşehri Belediye Başkanı Yüksel'e ziyaretler

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel'e ziyaretler

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Hastaoğlu, ilçe gezileri kapsamında Suşehri'nde bulunduğunu belirterek, bu kapsamda Yüksel'i de ziyaret ettiğini söyledi.

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci ise Suşehri Kadın Kolları Başkanı Nuran Gönel ve partili kadınlarla Yüksel'i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarı diledi.

Yüksel'in ilçede güzel hizmetlere imza attığını dile getiren Ekinci, "Suşehri için daha güzel hizmetler yapacağından eminiz. Çünkü Suşehri halkı başkanına güveniyor ve sahip çıkıyor." dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Hastaoğlu ve Ekinci'ye teşekkür eden Yüksel de ilçenin daha güzel hizmetlere layık olduğunu vurgulayarak, "Belediyemizde Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci hanımefendiyi ayrı ayrı kabul ettik. Ziyaretlerinden dolayı başkanlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler