Sorgun mezun olduğu okulda aşure dağıttı

Sorgun mezun olduğu okulda aşure dağıttı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun 40 yıl önce mezun olduğu okulda aşure dağıttı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun 40 yıl önce mezun olduğu okulda Aşure etkinliğine katıldı. Konya Anadolu İmam Hatim Lisesi (Konya İmam Hatim Lisesi) tarafından düzenlenen aşure programına katılan Sorgun öğrencilere aşure ikramında bulunarak onlarla sohbet etti.

 

Etkinlik için düzenlenen törende konuşan Genel Başkan Yardımcısı Sorgun “ Hacıveyiszade merhumun temelini attığı bu okulda 7 yıl okudum. Buradan mezun olmak nasip oldu şükürler olsun. Bugün burada olmak bana ayrı bir mutluluk ve heyecan verdi. Bu okullar bereketli okullardır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İmam hatip Lisesi mezunudur.”dedi

thumbnail_img_1062.jpg

Öğrencilere okulun giriş kapısında yazılı olan Necip Fazıl Kısakürek’in bir sözüyle tavsiye de bulanan Sorgun”Allah’a dayan, Saye sarıl, Hikmete ram ol,Yol budur, Bilmiyorum başka çıkar yol” sadece bu sözü bile hayatınıza düstur ederseniz, vatanına, milletine faydalı bir insan olarak yetişirsiniz. Ben İmam Hatip Lisesi mezunu olmakla hep gurur duydum. Gelecekte inşallah sizlerde gurur duyacaksınız” diye konuştu.

thumbnail_img_1125.jpg