Sorgun İlyas Arslan Sinema Ve Tiyatro Salonu Yarın Açılacak

Sorgun İlyas Arslan Sinema Ve Tiyatro Salonu Yarın Açılacak

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu, yarından itibaren vatandaşların hizmetine açılacak.Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,...

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu, yarından itibaren vatandaşların hizmetine açılacak.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun’un en önemli eksikliklerinden birisinin sinema salonu olduğunu, birçok Sorgunlunun yeni vizyona giren filmleri izlemek için Yozgat’a gittiğini anlattı. 

Sorgun’un büyük bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren Şimşek, 17 bin öğrencisi bulunan ilçenin 90 bine yakın nüfusa sahip olduğunu anımsattı. Bu rakamın önümüzdeki yıllarda daha da artacağını belirten Şimşek, bu nedenle sinema salonunun iyi iş yapacağını tahmin ettiğini söyledi. Şimşek “İlçemizde bu amaçla yapılan modern bir salonumuz var. Bu salonu değerlendirmenin zamanı geldi. Yarın sinema salonumuz yeni vizyona giren Son Mektup filmiyle izleyiciye merhaba diyecek. 12.00–14.30 arası öğrencilere gösterilecek olan film, akşam da saat 19.30'da tüm halkımıza açık ve ücretsiz olacak" diye konuştu. 

Filminin gösteriminin, 12 Mayıs akşamına kadar devam edeceğini kaydeden Şimşek, sonrasında sinema salonunun  işletmeciliği için ihaleye çıkacaklarını bildirdi. Şimşek, "Şu anda isteyen birkaç kişi var. En kısa zamanda ihale edip, halkımızı sinemaya kavuşturacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı