Son dakika uyarısı! Meteoroloji Bursa için saat verdi

Son dakika uyarısı! Meteoroloji Bursa için saat verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bursa için son dakika sarı uyarı verdi! Bugün 05.00'dan gece 23.00'a kadar sürmesi beklenen kuvvetli sağanak ve su baskını, yıldırım, heyelan, yükseklerde buzlanma ve tipi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısında bulundu. Meteoroloji Bursa için sarı uyarı vererek vatandaşları kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

11 Nisan Pazartesi (bugün) günü 05.00'dan gece 23.00'a kadar sürmesi beklenen Meteorolojik uyarıda şu ifadelere yer verildi:
Yerel olarak kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların zamanla 800 m üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışına döneceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, su baskını, yıldırım, heyelan, yükseklerde buzlanma ve tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.