SON DAKİKA! Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinde 4,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

SON DAKİKA! Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinde 4,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD'dan Gelen Son Dakika Deprem Açıklaması. Edinilen bilgilere göre 6 Şubat depremlerinin vurduğu illerden olan Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'da Sabah Saatlerinde Deprem

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bugün saat 09.28'de 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin merkezi Yeşilyurt ilçesi olarak belirlendi ve sarsıntının 6,96 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Deprem, Çevre İllerde de Hissedildi

Deprem, Malatya ilçeleri ve çevre illerden de hissedildi. Ancak şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk veya hasar rapor edilmedi. Yetkililer, olayla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiğini belirtti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaları takip ederek gerekli önlemleri almak önemlidir. Deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve gerekli güvenlik önlemlerini almaları önerilmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.