Son Dakika! Konya'da YKS'ye girecekler dikkat! Toplu ulaşımda güzergah ve ek seferler açıklandı

Son Dakika! Konya'da YKS'ye girecekler dikkat! Toplu ulaşımda güzergah ve ek seferler açıklandı

Konya Büyükşehir Belediyesi 2022 YKS'ye girecek öğrenciler için Toplu Ulaşım Duyurusu yayımladı. Duyuruda öğrenci, refakatçi ve görevliler için ücretsiz olan otobüs ve tramvay ek sefer ve tarife bilgileriyle ilgili detaylar yer aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler için Toplu Ulaşım Duyurusu yayımladı. Duyuruda 18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar günü öğrenci, refakatçi ve görevliler için ücretsiz olan otobüs ve tramvay ek sefer ve tarife bilgileriyle ilgili detaylar yer aldı.

2022 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) TOPLU ULAŞIM DUYURUSU

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan son dakika duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

18-19 Haziran Cumartesi-Pazar günü gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler ve refakatçileri ile sınav günü görevli olanlar Konya Büyükşehir Belediyemizin toplu ulaşım vasıtalarından ücretsiz şekilde faydalanabilecektir.

Öğrencilerin sınav günü ulaşım sorunu yaşamaması için Pazar tarifesine ilave olarak ek seferler verilmiştir. Tramvay seferleri Selçuk Üniversitesi Alâeddin Keykubat kampüs içine giriş yapacaktır.

Sefer saatlerine atus.konya.bel.tr web sayfasından ulaşılabilmektedir.

Sınava katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.