Son dakika! Konya'da iftar saati vurulan Ebru Gürpe hayatını kaybetti!

Son dakika haber! Konya'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında vurulan Ebru Gürpe kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından çocuğunu da alarak kaçan Yılmaz G. polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı

Son dakika haber! Konya'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında vurulan Ebru Gürpe kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından çocuğunu da alarak kaçan Yılmaz G. polis ekiplerince kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Genç kadının silahlı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay akşam saatlerinde Konya'nın Karatay İlçesi Eski Garaj mevkiyinde iftara yakın zamanda meydana geldi. 33 yaşındaki eşi Ebru Gürpe'ye iki el ateş ederek ağır yaralayan Yılmaz G. eşi kanlar içinde yol ortasında yatarken kızını alarak kaçtı.

aw863221-01.jpg

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 acil servis ekipleri yaralı kadını Konya Şehir Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen genç kadın Konya Şehir Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alındı.

Emniyet güçleri kaçan kocayı kısa sürede yakalayarak göz altına alırken, genç kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

aw863221-02.jpg

SİLAHLI SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA
Öte yandan, Ebru Gürpe'nin silahlı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kızıyla yürüyen kadının, beyaz bir araçtan inen boşanma aşamasındaki Yılmaz G.’nin silahlı saldırısına uğradığı, zanlının daha sonra kızını da alarak aynı araçla olay yerinden kaçtığı görülüyor. Katil zanlısı Yılmaz G.'nin daha sonra olay yerine yakın bir bölgede polise teslim olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

aw863221-06.jpg

aw863221-03.jpg

aw863221-04.jpg

aw863221-03-001.jpg

aw863221-05.jpg

konya-cinayet.jpgcinayet-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.