SKM’de etkinlikler devam ediyor

SKM’de etkinlikler devam ediyor

Selçuklu Kongre Merkezi'nde (SKM) yapılan etkinler tüm hızıyla devam ediyor. Sene başından bu yana onlarca etkinliğin gerçekleştirildiği SKM’de Mayıs ayında da birbirinden güzel etkinlik ve sanatsal faaliyetler devam edecek.

 

Selçuklu Kongre Merkezi (SKM)’de yapılan etkinler tüm hızıyla devam ediyor. Sene başından bu yana onlarca etkinliğin gerçekleştirildiği SKM’de Mayıs ayında da birbirinden güzel etkinlik ve sanatsal faaliyetler devam edecek.

 

Mayıs ayında yapılacak etkinliklerden bazıları şu şekilde;

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında 1 Mayıs 2019 Çarşamba saat 19:00 3 Mayıs 2019 Cuma saat 18:00’ da SKM Cep Sineması’nda sinema severlerle buluşacak.

The Long March isimli albümlerinin dünya turnesi için çıktıkları yolculuklarında Teşrif-i Konya etkinliği kapsamında Le Trio Joubran 3 Mayıs 2019 Cuma saat 21:00’ da Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahne alacak.

Bahaeddin Veled ve ailesinin Belh şehrinden Konya’ ya yaptığı yolculukla beraber aynı zamanda Mevlâna’nın manevi yolculuğunun başlangıcı ve kadim şehir Konya’ ya gelişi ve bu süre zarfında ki manevi yolculuğunun anlatıldığı Vuslat ‘‘Dinle Neyden’’ 3 Mayıs 2019 Cuma saat 19:00’ da Selçuklu Kongre Merkezi’nde canlandırılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler