Sivas'tan kısa kısa

Sivas'tan kısa kısa

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Yıldızeli ilçesi Bayat, Nevruz ve Menteşe köylerindeki içme suyu tesislerindeki çalışmaları...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Yıldızeli ilçesi Bayat, Nevruz ve Menteşe köylerindeki içme suyu tesislerindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Sami Dağ ve idarenin teknik personelleri Bayat köyünde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Köylerin sağlıklı içme suyuna kavuşması ve mevcut tesislerinde bakım ve onarımın gerçekleştirildiğini aktaran Kaya, insanın var olduğu her yere hizmet götürmeyi ilke edindiklerini belirtti.

- Şahin öğrencileri tebrik etti

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin sona ermesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, geleceğin teminatı olan çocukların bir eğitim ve öğretim yılını daha tamamladığını belirtti.

Karne sevinci yaşayan çocukları tebrik eden Şahin, "Çocuklarımızın hayatın her alanında kendilerini yetiştirmiş bir nefer olarak topluma kazandırılması gerekmektedir, bunu çok değerli öğretmenlerimizle birlikte hayata geçirmenin gayreti içindeyiz.

Araştırıp sorgulayabilen, üretebilen, devletimizin sağladığı imkanlarla bilimi ve teknolojiyi yakından takip eden, ülkesinin yarınlarına damga vuracak projeler üretebilen, ülkemizin temel taşı olan bu çocuklarımızla, hiç şüphesiz yeni ve büyük Türkiye’ye kavuşacağız. Kendi tarihini bilen, ülkesine ve bayrağına değer veren yeni nesillere hep birlikte kavuşmayı diliyoruz." diye konuştu.

Şahin, öğrencilerin sağlık ve huzur içerisinde bir tatil süreci geçirmeleri temennisinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler