Sivas'tan kısa kısa

Sivas'tan kısa kısa

SİVAS (AA) - MHP Suşehri İlçe Yönetimi, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu'nu ziyaret etti.İlçe Başkanı Ahmet Turan Çalışır ve yönetimi, Uzunoğlu’na...

SİVAS (AA) - MHP Suşehri İlçe Yönetimi, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu'nu ziyaret etti.

İlçe Başkanı Ahmet Turan Çalışır ve yönetimi, Uzunoğlu’na görevinde başarı diledi.

Ülkenin birlik ve berberliği, Suşehri’nin kalkınması için her zaman el ele verilmesi gerektiğini belirten Çalışır, “Bizler öncelikli olarak vatanımızı düşünürüz. Bizler siyaseti seçim meydanlarında yapıyoruz. Ama tek gayemiz vatan, bayrak, ezan ve millettir. Bu vesileyle ilçemize hizmet kervanında kimler varsa, bizlerde o hizmet kervanına destek veririz. Bu vesileyle ilçemize atanan şahsınıza partim ve ilçe yönetimim adına başarılar diliyorum.” dedi.

Uzunoğlu ise ziyaretlerinden dolayı partililere teşekkür etti.

- Akıncılar İlçe İdare Kurulu toplantısı yapıldı

Akıncılar ilçesinde İlçe İdare Kurulu toplantısı yapıldı.

Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2016 yılı genel değerlendirilmesi ve 2017 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Akıncılar ilçesinin sorunlarını çözmek için kurum amirleriyle iş birliği içerisinde hareket edileceğini belirten Karagöz, “İlçeye hizmete geldik ve bu hizmeti halkın ayağına kadar götüreceğiz. Halka hizmet hakka hizmet sözüyle hareket edeceğiz. İnşallah 2017 yılını da gerek asayiş, gerekse hizmet konusunda sorunsuz şekilde devam ettireceğiz." dedi.

Asayiş ve güvenlik hizmetlerinin ele alındığı toplantıda ilçenin yönetim, ekonomik, sağlık, sosyal yardım, kültür, çevre ve şehircilikle ilgili konular görüşülerek karara bağlandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler