Sivas Belediyesi'nin ramazan ayı etkinlikleri

Sivas Belediyesi'nin ramazan ayı etkinlikleri

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten Hayat Ağacı Derneği, ramazan dolayısıyla daha fazla ihtiyaçlı aileye ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan hazırlıkları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, Gıda Bankasının gıda, giyim, ayakkabı ve zücaciye reyonlarını inceleyerek, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten'den bilgi aldı.

Hayat Ağacı Derneğinin, dünyanın en şeffaf, en adaletli kurumu olduğunu söyleyen Başkan Aydın, "Aylık bin 200 aileye yardım dağıtan Gıda Bankası, ramazan ayı nedeniyle yardımlarını 5 bin aileye çıkaracak. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Buruciye Medresesi yanına kurulan iftar çadırında bu yıl 2 bin kişi iftar edecek. Hem Gıda Bankasına, hem de iftar çadırına destek veren hayır sahiplerimize çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak altyapı ve üst yapı projelerimiz çok önemli ama daha önemlisi sosyal yardımlaşma anlamında yaptığımız çalışmalardır. Ramazan ayı içerisinde iftarları mümkün oldukça ihtiyaçlı ailelerle birlikte açmaya gayret edeceğiz. Çat kapı iftarlarımız bu sene de devam edecek. Resmi kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın yaptığı iftar programları var. Bunlara fazla katılamayacağımız için hoş görülerine sığınıyoruz. Çünkü ihtiyaçlı ailelerimizle yaptığımız iftarların mutluluğu çok büyük oluyor." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler