Sirk gösterisi izleyerek Chicago'ya yardım ediyorlar

Sirk gösterisi izleyerek Chicago'ya yardım ediyorlar

Chicago merkezli Gece Yarısı Sirki’nin, kentteki parkların bakım ve onarımı için 10 yıl önce başlattığı yardım programında 900 bin dolardan fazla para toplandı

CHICAGO (AA) - Kadrosunda bulundurduğu çocuk akrobatlarıyla tanınan Chicago merkezli Gece Yarısı Sirki’nin (Midnight Circus) 10 yıl önce kentteki parkların bakım ve onarımı için başlattığı “Sirki insanlara getir” adlı yardım programında toplanan para 900 bin doları aştı.

Gönüllü akrobatların oluşturduğu Gece Yarısı Sirki’nin Chicago parklarını kapsayan turnesi renkli şovlarla devam ediyor. Kapalı gişe gerçekleşen turne kapsamında son olarak Hamlin Park’a kurulan geleneksel sirk çadırı özellikle çocuklu Amerikalıların yoğun ilgisini çekiyor. Yaklaşık iki saat süren gösteriyi izleyen Amerikalılar aileleriyle eğlenirken aynı zamanda da kent parklarının bakımına destek sağlamış oluyor.

AA muhabirine açıklamada bulunan Sirk Kurucusu ve Yöneticisi Jeff Jenkins, 19 yıl önce faaliyete başlayan Gece Yarısı Sirki’nin gördüğü ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Sirkte görevli akrobatların gönüllü olduklarını ve farklı projelerden izin alarak turneye katıldıklarını kaydeden Jenkins, 11 yaşındaki oğlu Maxwell ve 9 yaşındaki kızı Samantha ile eşi Julie’nin de kendisine sahnede eşlik ettiklerini söyledi.

Çocuk gelişiminde hayati öneme sahip parkların bakım ve yenilenmesi için başlattıkları yardım programının 10 yıldır devam ettiğini belirten Jenkins, kampanya kapsamında toplanan paranın 900 bin doları aştığını açıkladı. Jenkins, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Gece Yarısı Sirki’nin yaz turnesi 14,15 ve 16 Ekim'de Welles Park’taki gösterilerle sona erecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :