Şirin'e evin yolunu gösterdi

Şirin'e evin yolunu gösterdi

Okan Bayülgen Boğaz'dan ev mi aldı? Okan Bayülgen eşinden ayrılıyor mu? Okan Bayülgen eşine ne hediye etti? Okan Bayülgen eşine 5 milyon TL'lik ev mi aldı? İşte ayrıntılar..

Okan Bayülgen eşinden ayrılıyor mu? Okan Bayülgen eşine ne hediye etti? Okan Bayülgen eşine 5 milyon TL'lik ev mi aldı? Okan Bayülgen Boğaz'dan ev mi aldı? İşte ayrıntılar..

Geçen yılbaşında evliliklerinin 5. yılını geride bırakan Okan Bayülgen- Şirin Ediger çiftiyle ilgili ayrılık iddiaları geçen günlerde gündeme gelmişti.

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre son dönemde evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı ve hatta boşanacakları konuşulan Şirin Ediger ve Okan Bayülgen cephesinden, iddiaları çürütecek bir haber geldi.

2 MİLYONA BOĞAZ MANZARALI LÜKS DAİRE

Ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde Ulus'ta yeni bir daire satın aldı. Bayülgen; Boğaz manzaralı, 400 metrekare, 5 oda ve 2 salon ultra lüks daire için 2 milyon 250 bin dolar ödedi.

GEÇİCİ OLARAK AYRI EVDE KALIYORLAR

Tapusu kendi üzerine olan Ulus'taki dairenin irtifak hakkını ( Bir mülkün bir başkası tarafından kullanılmasına izin verilmesi) da Şirin Ediger'e veren ünlü şovmen, dekorasyonla birlikte yeni evleri için yaklaşık 5 milyon lira harcadı.

BOŞANIYOR HABERLERİNE NOKTA KOYDULAR

Dekorasyonunun bitmesiyle yeni dairelerine taşınacakları öğrenilen Şirin Ediger ile Okan Bayülgen, böylece haklarındaki 'boşanıyorlar' haberlerine de nokta koyacak. Bu arada çiftin, yeni evlerine taşınacak olmalarından dolayı Bayülgen'in ofisinde; Ediger'in ise kızıyla geçici olarak Galata'da kaldığı söyleniyor.

Etiketler :