Sinem Kobal 'Yaktın Beni' diyerek Sarp Apak'la evlendi mi?

Sinem Kobal 'Yaktın Beni' diyerek Sarp Apak'la evlendi mi?

Sinem Kobal'ı gelinlik Sarp Apak'ı damatlıkla gören hayranları heyecanlandı. Peki Kobal ve Apak evlendi mi? İşte haberin detayları...

Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel'in yaptığı, senaryosunu ise Uğraş Güneş'in kaleme aldığı "Yaktın Beni" filmi, 16 Ekim'de izleyiciyle buluşacak.

Yıllar sonra bir araya gelen dayı-yeğenin komik hikâyesini konu alan bu filmde Sarp Apak ile Sinem Kobal'ın canlandırdığı Selam ve İpek'in eğlenceli düğün sahnelerinin görüntüleri basına yansıdı.

Yangın fobisi olan itfaiye eri Selam'ın itfaiye aracını düğün arabasına çevirdiği sahneler, şimdiden merak konusu oldu.

YAKTIN BENİ FİLMİNİN KONUSU

İtfaiye çalışanı olan Selam, ailesini kaybettikten sonra kendi düzenini kurup hayata geri dönmeyi başarmıştır. Selam'ın önündeki en büyük hayal ise yıllardır birlikte olduğu İpek ile dünya evine girmektir. Selam bu hayaline adım adım yaklaşırken yıllardır görmediği dayısı Macit'in çıkagelmesiyle işler karışır. Selam'ın evine yerleşmeye karar veren Macit'in, Leyla'ya aşık olması ise bu karmaşaya tuz biber eker. Uğraş Güneş'in senaryosunu yazdığı ve Can Yücel'in yönetmenliğini üstlendiği komedi filminin başlıca rollerinde Uğur Yücel, Sarp Apak, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Hasibe Eren ve Sezai Aydın yer alıyor.

FİLMİN FRAGMANI