Serkan Kırıntılı 2'ledi

Serkan Kırıntılı 2'ledi

Tunus maçında da ilk 11’de sahaya çıkan Serkan Kırıntılı, 2’nci kez Milli formayı giymenin gurur ve mutluluğunu yaşadı

 

A Milli Takım, hazırlık maçında 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılacak olan Tunus ile 2-2 berabere kaldı. İsviçre'nin Cenevre kentindeki Cenevre Stadyumu'nda oynanan ve İsviçreli hakem Fedayi San yönetiği maçta  Milli Takımın gollerini  54. dakikada Cenk Tosun (P) ve 90. dakikada Çağlar Söyüncü kaydederken, Tunus gollerini 56. dakikada Badri ve 79. dakikada Sassi kaydetti. Maçın 61. dakikasında Cenk Tosun kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

SERKAN YİNE 11’DE

Teknik Direktör Mircea Lucescu, Tunus karşısında beklenildiği gibi kalede Serkan Kırıntılı’ya şans verdi. 90 dakika oyunda kalan Serkan 2. kez milli formayı giymenin sevincini yaşadı. Milli Takımımız, 5 Haziran Salı günü özel maçta deplasmanda Rusya ile karşı karşıya gelecek. Serkan’ın bu maçta da ilk 11’de oynaması bekleniyor.

A MİLLİ TAKIM RUSYA’DA

Milli Futbol Takımı, 5 Haziran Salı günü Rusya ile Moskova'da yapacağı özel maç için bu ülkeye gitti. İsviçre Nyon kentindeki Colovray Stadı'nda gerçekleştirilen son antrenmanda ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan idmanda milliler, koşu ve pas çalışması yaptı. İdmana tüm futbolcular katılırken sağ arka adalesinde ağrı bulunan Okay Yokuşlu koşu yaptı. Antrenmanı Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst de takip etti. Ay-yıldızlılar antrenman sonrası Rusya’ya gitti.