Serçe Sarayı'nda sürpriz gelişme!

Serçe Sarayı'nda sürpriz gelişme!

7 haftadır perşembe günleri yayınlanan dizi bu hafta ve bundan böyle pazar akşamları izleyici ile buluşacak.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy’un başrollerini paylaştığı ‘Serçe Sarayı’ dizisinin yayın günü değişti. Serçe Sarayı’nda Songül Öden, yokluktan gelen ve hayatını tırnaklarıyla kazıyarak kazanan ‘Serçe’ adında güçlü bir kadını canlandırıyor. Serçe Sarayı sekizinci bölümüyle 3 Mayıs Pazar akşamı saat 20.30’da Star TV’de.

8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Star TV dizisi Serçe Sarayı 8. bölüm yine günlerde konuşulacak. Serçe’nin evlenme kararıyla birlikte bir süre ortalardan kaybolan Kadir bomba gibi bir geri dönüş yaparak adeta Serçe’nin nefesini kesecek !

SERÇE SARAYI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ramazan çocukları serçeden kaçırırken Serçe ise Ali Rıza ile birlikte çocuklarının peşine düşmüştür. Fakat Kadir herkes den önce çocukları bulurken Kadir’in dalgınlığı ise kötü bir kazayla sonuçlanmıştır.

KADİR İNTİKAM İÇİ YÜRÜYOR

Ali Rıza ile Serçe evlenirken Kadir ise deliler gibi sevdiği Serçe’nin peşini bırakmamakta oldukça kararlıdır. Ali Rıza ve Kadir ise villada onca davetlinin gözleri önünde kavgaya tutuşurken Serçe’nin ise Ali Rıza’dan tarafa tavır göstermesiyle birlikte Kadir intikam almak için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Kadir , Serçe’nin aşkı değil parayı seçtiğini düşünerek intikam içinde Serçe’nin çok yakına gözünü çevirmiş ve onla sevgili olmuştur !

SERÇE KÜÇÜMSENİYOR

Diğer yanda ise villaya gelin olarak gelen Serçe ise kayınvalidesi Handan tarafından her daim küçümsenirken Serçe ise pes etmemekte kararlıdır. Fakat Serçe’nin samimi arkadaşının ağzından kaçırdıkları Serçe’nin hayatını oldukça zora sokacaktır.