Selçuklu tam kadro sahada

Selçuklu tam kadro sahada

Ak Parti Selçuklu Teşkilatı, 16 Nisan Referandumu çalışmaları kapsamında hafta sonu Konya M1 ve Novada AVM’de vatandaşlarla buluştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın da yer aldığı programlarda teşkilat üyeleri 16 Nisan referandumu için vatandaşlardan “EVET” oyu istedi ve karanfil hediye etti.

 

Selçuklu’ da referandum çalışmaları hafta sonunda da aralıksız devam ediyor. Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk ve teşkilat üyeleri, hafta sonu M1 AVM ve Novada AVM’de vatandaşlarla buluştu.

 

Sivil toplu kuruluşları, esnaf odaları, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile devam eden referandum çalışmalarında AVM ziyaretleri ile de binlerce insana ulaşılıyor. Pazar günü M1 AVM’de başlayan ziyaret programı Novada AVM ile devam etti. Teşkilat üyeleri Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında vatandaşlara bilgi verirken, vatandaşlara karanfil hediye etti.

 

Ak Parti’nin geride kalan 16 yıl boyunca yapılan bütün genel seçimlerde, yerel seçimlerde, referandumlarda en fazla oyu alarak milletin teveccühüne mazhar olduğunu ifade eden Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer,“ Ak Parti süreç içerisinde birçok anti demokratik saldırılara maruz kaldı. Bu sebeple ülke olarak bir taraftan içerde ve dışarıda düşmanlarla mücadele ederken diğer taraftan her anlamda daha da güçlenmemizi sağlayacak sosyal ve ekonomik reformlar yapmak mecburiyetindeyiz. Bu reformları yapabilmenin yolu, halkın seçtiği iktidarın kesintisiz bir şekilde ülkeyi yönetebileceği bir sistem değişikliği ile mümkün olacaktır. Bu sebeple 16 Nisan Referandumu istikrarlı bir Türkiye’ye açılan kapının anahtarı olarak elimizde durmaktadır. Bizlere düşen evet diyerek o kapıdan girmektir” dedi.

 

16 Nisan Referandumunun önemine vurgu yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemize sağlayacağı katkılar hakkında bilgi verdi. Başkan Altay, “16 Nisan Referandumu Türkiye’nin geleceği için, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için önemli bir eşik. Ak Parti için oy istemiyoruz, Türkiye’nin geleceğine oy istiyoruz. Eğer güçlü bir Türkiye istiyorsak, bölgesinde söz sahibi bir ülke istiyorsak, mazlumlara elini uzatabilen bir Türkiye istiyorsak referandum için hepimiz çalışmalıyız. Ülkenin istikrarı için EVET demeliyiz” dedi. Haber Merkezi