Selçuklu Belediyesporlu kulaçlardan 5 madalya

Selçuklu Belediyesporlu kulaçlardan 5 madalya

Yüzme Federasyonu faaliyet programında yer alan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalleri Trabzon’da düzenlendi.

 

Yüzme Federasyonu faaliyet programında yer alan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalleri Trabzon’da düzenlendi. Mehmet Akif Ersoy Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen müsabakalara 192 kulüpten yaklaşık 1200 sporcu katıldı. Selçuklu Belediyespor Kulübü Trabzon’dan 3 altın 2 gümüş madalya ile döndü. Mustafa Berkay Yılmaz 50 metre serbestte A4, Hüseyin Ok 50 Metre serbestte A3, Esad Emre Dinç, 50 metre kurbağalamada A3 barajlarını geçerek altın madalyanın sahibi oldu. Alper Ece 50 metre kurbağalamada A2, İsmail Yasin Dinar ise 400 metre serbestte A2 barajını geçerek gümüş madalya elde etti.

SEREN: MADALYA İLE DÖNDÜĞÜMÜZ İÇİN MUTLUYUZ

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yüzme Branş sorumlusu Hasan Seren, “Tamamı spor okullarımızdan seçilerek, altyapımızdan yetişen çocuklarla mücadele ettiğimiz finallerden 5 madalya ile döndüğümüz için çok mutluyuz. Çocuklarımız her gün performanslarının üzerlerine koyarak ilerliyor. Bundan sonraki şampiyonalardan da madalya ile dönmek istiyoruz. Bizlere her zaman destek olan Selçuklu belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Spor Servisi