Selçuklu Belediyespor tekvando takımı iki madalya ile döndü

Selçuklu Belediyespor tekvando takımı iki madalya ile döndü

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı 11-14 Şubat tarihlerinde Antalya da yapılan Uluslararası Turkish Open turnuvasında Dürdane Altunel ve Ayşenur Özcan ile üçüncülük elde etti.

Tekvando branşında ülkemiz Şubat ayında 2 önemli turnuvaya ev sahipliği yaptı. Turnuvalar Antalya Belek'te gerçekleştirilirdi. 11-14 Şubat tarihlerinde 4. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası (Taekwando Turkish Open) turnuvasında Milli tekvandocular başarılı sonuçlara imza attı.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü 11-14 Şubat tarihlerinde Antalya Belek'de 4. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvasına (Taekwando Turkish Open) 5 sporcu ile katıldı. Büyük bayanlarda 53 kg da Dürdane Altunel ve Simay Torun, genç bayanlarda 59 kg da Ayşe Nur Özcan, genç erkekler 51 kg da Ali Ertürk ve Mehmet Yiğit Palavar turnuvada mücadele eden sporcular arasında yer aldı. 20 ülkeden yaklaşık 900 sporcunun katılımının gerçekleştirildiği turnuva sonunda Selçuklu Belediyesi sporcuları iki madalya kazandı. Gençler kategorisinde Ayşenur Özcan 59 kg da üçüncülük kürsüsüne çıkan sporcu oldu. Büyükler kategorisinde 57 kg da Dürdane Altunel de üçüncülük kürsüsüne çıkan ve madalya alan sporcular arasında yer aldı.