Selçuklu Belediyesi'nin eğitim desteği hesaplara yatırıldı

Selçuklu Belediyesi'nin eğitim desteği hesaplara yatırıldı

Selçuklu Belediyesi, ilçede ikamet eden ve üniversiteye yeni kayıt yaptıran önlisans ve lisans öğrencilerine sağladığı 2 bin 500 TL'lik eğitim desteğini 2 bin 422 öğrenciye ulaştırdı. Toplamda 6 milyon 55 bin TL, bugün hesaplara yatırıldı.

Selçuklu Belediyesi, ilçede ikamet eden ve üniversiteye ilk kez kayıt olan önlisans ve lisans öğrencilerine yönelik 2 bin 500 TL'lik eğitim desteği başvurularının ardından beklenen an geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, konuyla ilgili sevindirici gelişmeyi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Başkan Pekyatırmacı, yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığımız, Selçuklu’da ikamet eden ve üniversiteye ilk kez kayıt olan önlisans ve lisans öğrencilerimize vereceğimiz 2.500 TL’lik eğitim desteği için beklenen an geldi. 2.422 öğrencimize sağladığımız toplam 6.055.000 TL’lik eğitim desteği bugün hesaplarına yatırıldı. Kıymetli gençler, hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Güle güle harcayın" ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediyesi'nin bu eğitim desteği, öğrencilere maddi anlamda önemli bir destek sağlarken, 2 bin 422 öğrencinin hesaplarına yapılan toplam 6 milyon 55 bin TL'lik ödeme, ilçedeki üniversiteli gençler arasında sevinçle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.