Selçuklu Basketbol:71- Düzce Belediyespor:63

Selçuklu Basketbol:71- Düzce Belediyespor:63

TBL 5. hafta maçında Selçuklu Basketbol, Düzce Belediyespor'u 71-63 mağlup etti.

 

TBL 5. hafta son maçında Düzce'yi konuk eden Selçuklu, zaman zaman rakibi karşısında zorlansa da karşılaşmayı 71-63 kazanarak 4. galibiyetini aldı. Düzce ise 3 galibiyette kaldı.

Karşılaşmaya tutuk başlayan Selçuklu, arka arkaya hücumlardan eli boş döndü. 6-0 seri yakalayan Düzce ise karşılaşmada ilk dakikalardan öne geçti. Hücumda istediğini sahaya koyamayan Selçuklu, dış şutlarla ayakta kaldı. İçeri katederek boyalı alanı iyi kullanan Düzce, ilk çeyreği 20-14 önde tamamladı.

Dengede başlayan ikinci çeyrekte hücumda yaşadığı tutukluğu kaldıramayan Selçuklu, skorun gerisinde kalmaya devam etti. Farkı 1'e çeken Selçuklu, son bölümde tüm ribaundları toplamasına rağmen skor üretemedi ve skorun gerisinde kaldı. İkinci çeyrek 33-32 Düzce üstünlüğüyle tamamlandı.

Üçüncü çeyrek karşılıklı boş atışlarla başladı. Savunmanın giderek sertleştiği bu dakikalarda iki takım coachuna da karşılıklı teknik faul verildi. Oyunun temposu sonrasında düştü ve hücumda her iki ekip de zorlandı. Son bölümde kritik basketler kaydeden Selçuklu üstünlüğü eline aldı ve çeyreği 47-40 üstün kapattı. 

Son çeyreğin kıran kırana geçtiği karşılaşmayı ev sahibi ekip Selçuklu 71-63 kazandı. Karşılaşmayı Selçuklu'da Godfrey 21 sayı, 10 ribaund, Marcus Hall 15 sayı, 6 asist ve Alper Saruhan 13 sayı, 6 ribaundla tamamlayarak galibiyette etkili rol oynadı. Düzce de ise Taylor 14 sayı, 11 ribaund ve Eren Ocaktürk 10 sayı, 5 ribauntla öne çıktıç

 

selcuklu-basketbol-(1)-002.jpg

selcuklu-basketbol-(2).jpg

selcuklu-basketbol-(3)-001.jpg

Etiketler :