Selçuk Üniversitesi e-Devlet üzerinden erişime açıldı

Selçuk Üniversitesi e-Devlet üzerinden erişime açıldı

Selçuk Üniversitesi, e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Mezun olan ve öğrenciliği devam eden öğrenciler transkript ve öğrenci belgelerini e-Devlet üzerinden kolaylıkla alabilecekler

Selçuk Üniversitesi, e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Mezun olan öğrenciler ve öğrenciliği devam edenler transkript ve öğrenci belgelerini e-Devlet üzerinden alabilecekler.

Selçuk Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 31 Ekim 2020 tarihinden sonra mezun olan öğrencilerimiz, transkript; öğrenciliği devam edenler ise transkript ve öğrenci belgelerini e-Devlet üzerinden alabileceklerdir. 31 Ekim 2020 öncesi mezunlarımız için de gerekli çalışmalarımız devam etmektedir. Selçuk Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sürekli Eğitim Merkezi'nde eğitimlerini Temmuz 2020 tarihi sonrasında tamamlayanlar, sertifika ve katılım belgelerine e-Devlet üzerinden erişebilmektedirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum