Selçuk mezunu görme engelli öğretmen Süleyman Şahin, öğrencilere tarihi sevdiriyor

Selçuk mezunu görme engelli öğretmen Süleyman Şahin, öğrencilere tarihi sevdiriyor

Kütahya'da görme engelli tarih öğretmeni Süleyman Şahin, karşılaştığı zorluklara aldırmadan büyük bir azimle ve ilk günkü heyecanla 13 yıldır mesleğini devam ettiriyor.

Tarih Öğretmeni Süleyman Şahin, "2009 yılı Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunuyum. Mesleğe 2011 yılında kurumlar arası geçişle başladım. Daha önce Sosyal Hizmetler'de memurdum. İlk olarak Şırnak Güçlükonak'ta göreve başladım. Buradan oraya da selam gönderiyorum. Arkasından 2014-15'te Kastamonu Doğanyurt'ta görev yaptım. Oraya da selam olsun. 2015-2016 sezonundan beri ben burada görev yapıyorum. Burada tabii birçok öğrenciyle, öğretmenlik öğrencilik ilişkisi içerisinde ders işledik. Burada görmüş olduğunuz arkadaşlarla da bu sene 4. senemiz. İnşallah bu arkadaşları bu sene mezun edeceğiz. Hepsi birbirinden kıymetli, birbirinden özel öğrenciler" diye konuştu.

s1.jpg

Tarihin önemini vurgulamak için Atatürk'ün "Türk çocuğu atasını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır" sözünü örnek gösteren Şahin, 10 yaşından beri tarihe meraklı olduğunu belirtti.

Süleyman Şahin, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün meslektaşlarının Öğretmenler Günü'nü kutladı.

4 yıldır Süleyman hoca ile heyecanla tarih derslerini işlediklerini söyleyen öğrenciler de, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.