Sarayönü Belediyespor çalışmalarını sürdürüyor

Sarayönü Belediyespor çalışmalarını sürdürüyor

Sarayönü Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

 

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 9. sezonunu geçirmeye hazırlanan ve bu unvanıyla BAL’da Konya’yı temsil edecek Akşehirspor ve Karapınar Belediyespor takımları arasında en tecrübelisi durumunda bulunan Sarayönü Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar 1 hafta önce başladığı hazırlıklarına Teknik Direktör Niyazi Kart yönetiminde devam ediyor.

NEVŞEHİR’DE KAMP YAPACAK

Kurban bayramına kadar kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek Sarayönü Belediyespor Kurban Bayramı izinin ardından Nevşehir’e gidecek. Nevşehir’de 9 günlük etapta 4 hazırlık maçı yapacak. Nevşehir kampının ardından çalışmalarını Konya’da sürdürecek Yeşil siyahlılar, Atiker Konyaspor ve Anadolu Selçukspor alt yapılarıyla yapılacak hazırlık maçlarıyla sezona hazır hale gelecek.

NİYAZİ KART: HEDEF 3. LİG

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart yaptığı açıklamada hedeflerinin 3.Lig olduğunu belirterek şunları söyledi: “ İstediğimiz tüm oyuncuları kamp dönemi öncesinde takımımıza kazandırdık bunun için başkanımıza ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. 3 Sezon önce yaşadığımız şampiyonluğu, yükselme maçlarında 3.Lig’le taçlandıramamıştık. Bu sezon bu şanssızlığımızı yenip Sarayönü Belediyespor’u 3.Lige çıkartmak istiyoruz. Konya’nın Süper Ligde ve 2.Ligd’e birer takımı ve 3.Lig’de de bir takımı olması gerekiyor inşallah hedefimize ulaşarak Konya’ya 3.Lig takımı kazandırmak istiyoruz. İstediğimiz kadroyu şu an için kurmuş durumdayız. Kadromuzda Süper Ligde oynamış, Bölgesel Amatör Liglerde şampiyonluk yaşamış tecrübeli oyuncularımız var. Genç arkadaşlarımızla beraber bir uyum yakalayarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. İlk etap çalışmamızı Sarayönü’nde tamamlayarak 2.etap çalışmalarını Nevşehir’de yapacağız Orada yapacağımız hazırlık maçlarından sonra kadromuz şekillenmeye başlayacak ve belki bir ya da iki oyuncu takviyesi ile sezona hazır hale geleceğiz.”

Etiketler :