Şantiye şefliğinden OSBÜK Başkanlığına: Memiş Kütükçü'den ilham veren konuşma

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) Konya Şubesi'nde düzenlenen aylık girişimci buluşmalarında, OSBÜK Başkanı ve Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Memiş Kütükcü, girişimcilere ilham veren bir konuşma gerçekleştirdi.

Konya'nın girişimci ruhunu destekleyen Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) Konya Şubesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi aylık buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu özel buluşmalarda iş dünyasının liderleri, deneyimlerini paylaşarak genç girişimcilere ilham oluşturuyor.

giv2.jpg

Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, kürsüye ilk çıkan isim OSBÜK Başkanı ve Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Memiş Kütükcü oldu. Kütükcü, girişimci iş adamlarına kendi hayat hikayesinden kesitler sunarak iş dünyasındaki başarı serüvenini detaylarıyla paylaştı.

giv1.jpg

Şantiye şefliğinden OSBÜK Başkanlığına

Tümosan'da şantiye şefi olarak atıldığı iş dünyasındaki ilk adımı vurgulayan Kütükcü, daha sonra Savunma Sanayi ve Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) gelişimi üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Kütükcü, Konya OSB'nin Türkiye'de 2. büyük organize sanayi sitesi olduğunu, 55 bin kişinin şu anda bu bölgede istihdam edildiğini ve 727 fabrikanın sayısının yakında 975'e çıkacağını açıkladı.

giv3.jpg

Konya'nın başarıları iş dünyasına ilham olacak

KSO Başkanı olarak seçildiğinde savunma sanayi alanında Konya'nın gösterdiği ilerlemeye vurgu yapan Kütükcü, bu alanda yaşanan gelişmelerin Kızıl Elma olarak nitelendirilen bir başarı hikayesi olduğunu belirtti. Konya'nın son yıllarda savunma sanayi alanında kaydettiği başarılar, girişimcilere ve iş dünyasına ilham olacak nitelikte.

giv4.jpg

GİV Konya Şubesi'nin düzenlediği bu buluşma, iş dünyasının liderlerini genç girişimcilerle bir araya getirerek, bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.