Şanlıurfa'daki terör saldırısı

Şanlıurfa'daki terör saldırısı

İçişleri Bakanı Soylu, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde terör saldırısında şehit olan mahalle bekçisi İbrahim Kete'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu - Soylu: - "İnanın bu olayları yaşadığımız her an içimizden ve gönlümüzden büyük bir parça kopmakt

ŞANLIURFA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Viranşehir'deki terör saldırısıyla ilgili, "İnanın bu olayları yaşadığımız her an içimizden ve gönlümüzden büyük bir parça kopmakta." dedi.

Soylu, beraberinde AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, Mehmet Ali Cevheri ve Halil Özcan'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan mahalle bekçisi İbrahim Kete'nin ailesinin yaşadığı Karatepe Mahallesi'ne gitti.

Burada şehidin babası Kasım Kete ve yakınlarına taziyelerini ileten Soylu, bir süre Kur'an-ı Kerim tilavetini dinledi.

Daha sonra taziye evindekilere seslenen Soylu, patlamayla ilgili acı haberi dün İzmir temasları sırasında aldığını ve çok üzüldüğünü söyledi.

Terörle mücadele konusunda kararlılık vurgusu yapan Soylu, "İnanın bu olayları yaşadığımız her an içimizden ve gönlümüzden büyük bir parça kopmakta. Bu durum bizim ortaya koyduğumuz ve koyacağımız sorumlulukları daha iyi hissettiriyor." diye konuştu.

Bakan Soylu'nun taziye evine gelişi sırasında vatandaşlar, "Kahrolsun PKK, şehitler ölmez vatan bölünmez ve bir ölür bin diriliriz" sloganları attı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :