Şanlıurfa'daki terör saldırısı

Şanlıurfa'daki terör saldırısı

Viranşehir ilçesinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen 1 çocuğun hayatını kaybettiği, 15 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen 1 çocuğun yaşamını yitirdiği, 15 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sürüyor.

Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesi'nde saat 20.40 sularında meydana gelen terör saldırısının ardından bölgeyi güvenlik çemberine alan polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. İki savcı da patlama bölgesine geldi. Terör saldırısının ardından Şanlıurfa ve çevre ilçelerden sevk edilen takviye polis ve sağlık ekibi de Viranşehir'e ulaştı.

Şiddetli patlama sırasında mahallede bulunan çok sayıda ev ile park halindeki araçlarda hasar oluştu. Evleri hasar gören vatandaşlar yakınlarının yanına yerleşmek zorunda kaldı.

Bu arada, patlamayı haber alıp yaralıların bir kısmının tedavi gördüğü Viranşehir Devlet Hastanesine giden çok sayıda vatandaş da kan bağışında bulunmak istedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler