Şanlıurfa Valisi Tuna'dan yaralı askere ziyaret

Şanlıurfa Valisi Tuna'dan yaralı askere ziyaret

Vali Tuna, Fırat Kalkanı Harekatı'nda yaralanan Uzman Çavuş Abdullah Tonga'yı evinde ziyaret etti

ŞANLIURFA (AA) -Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Fırat Kalkanı Harekatı'nda yaralanan Uzman Çavuş Abdullah Tonga'yı Akçakale ilçesindeki evinde ziyaret etti.

Vali Tuna, beraberindeki Akçakale Kaymakamı Eyyüp Fırat ve Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile geçen hafta Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nda yaralanan ve Kilis Devlet Hastanesinde tedavisinin ardından taburcu edilen Tonga'yı Ceylanlı Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Tuna, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, terör örgütleriyle mücadelenin devam ettiğini belirterek, "Bu dünyada iyi bir iş yaparak anılmak var. Ebedi dünyada doğmak nimetlere sahip olmak diğer tarafta ise kötü işler yaparak öteki dünyada da kötü bir akıbete olmak var. Çok şükür ki, biz bunların safında değiliz çok şükür iyi taraftayız. İyi işler yapmanın peşindeyiz, onlara çok şey borçluyuz, onlara sahip çıkacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tonga da Vali Tuna'ya teşekkür ederek, "Devlet büyüklerimizin yanımızda olduğunu görmek, bunu hissetmek, bugünleri atlatmamızda bizlere moral desteği oluyor." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler