Samsun Otoshow Fuarı

Samsun Otoshow Fuarı

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:- "Samsun Otoshow Fuarı, otomotiv sektörüne sunduğu tanıtım, bire bir temas avantajları ile sektöre ve bölgenin ticari hacmine ivme kazandırarak olumlu katkılar sağlıyor"

SAMSUN (AA) - TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, "Samsun Otoshow Fuarı, otomotiv sektörüne sunduğu tanıtım, bire bir temas avantajları ile sektöre ve bölgenin ticari hacmine ivme kazandırarak olumlu katkılar sağlıyor." dedi.

Alagöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 Eylül'de TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2 yıl aradan sonra açılan ve bugün sona erecek Samsun Otoshow Fuarı'nı değerlendirdi.

Fuarın sektör temsilcilerinin memnuniyet ve katılımcı sayıları açısından mutluluk verici olduğunu dile getiren Alagöz, "Samsun Otoshow Fuarı, Karadeniz Bölgesi genelinden ve Samsun'dan gelen ziyaretçiler ile yoğun ve verimli bir fuar olarak öne çıkıyor. Fuarın, amacına uygun olarak beklentileri karşıladığını düşünüyorum. Katılımcı firmalarımız, ziyaretçilerin ilgisinden ve yoğunluktan memnun olduklarını, verimli bir fuar geçirdiklerini dile getiriyor." diye konuştu.

Katılımcı sayısının yüksekliğinin yanı sıra araç satışı gerçekleşmesinin memnuniyet verici olduğunun altını çizen Alagöz, şunları kaydetti:

"Fuarımızda yer alan otomobil markaları, hedef kitle ile direkt temas kurarak satış gerçekleştirdiklerini belirtiyor. Samsun Otoshow Fuarı, otomotiv sektörüne sunduğu tanıtım, bire bir temas avantajları ile sektöre ve bölgenin ticari hacmine ivme kazandırarak olumlu katkılar sağlıyor. Volvo markasının daha önce piyasaya çıkmamış olan, sadece sınırlı kitleye ön tanıtımı yapılmış S90 modeli ile Fiat markasının Egea Station Wagon modelinin ön gösterimini ilk kez Samsun Otoshow Fuarı'nda yapıldı. Toyota Hilux modeli ile fuar alanında off-road etkinliği gerçekleştirilerek ziyaretçilere farklı, eğlenceli bir deneyim yaşatıldı. Otoshow fuarlarımız 2 yıllık periyotlar halinde planlanmakta. Bu fuarlar bir yıl İstanbul'da, bir yıl Anadolu'da düzenlendiği için Samsun'da yapılacak bir sonraki fuar 2018 yılında planlanıyor."

Alagöz, kentte 28 Eylül'de 2. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı ile 24-27 Kasım tarihlerinde Gıda Fuarı düzenleneceğini belirterek, "2017 yılı için yeni ve sürpriz fuarlarımız olacak. Samsun Otoshow Fuarı ve diğer fuarlarımızın bölgede ve Samsun'da ticari ve sosyal hayata olumlu katkılar yapacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :