Sağlık-Sen'den tanışma toplantısı

Sağlık-Sen'den tanışma toplantısı

KIRIKKALE (AA) - Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, kente yeni atanan acil tıp teknisyenleri ile tanışma toplantısı düzenledi.İl Sağlık...

KIRIKKALE (AA) - Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, kente yeni atanan acil tıp teknisyenleri ile tanışma toplantısı düzenledi.

İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki toplantıda konuşan Akdoğan, 25 yeni acil tıp teknisyeninin atandığını belirterek, görevlerinde başarı diledi.

Sendika olarak sağlık personelinin çeşitli sendikal haklarının elde edilmesiyle ilgili çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Akdoğan, şunları kaydetti:

"Yeni göreve başlayan meslektaşlarımıza başarılar diliyorum. Halkımıza daha güzel sağlık hizmeti vermek için gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sendikamızın gayretleriyle sahadaki 112 Acil Servis personeline nakdi yardım, nöbet hizmetlerinde yüzde 50 zam, dini bayramlardaki nöbet ücretlerinde yüzde 20 zam artırımı, kamu görevlilerine 2016 yılı için 6+5, 2017 yılı için 3+4 zam elde edildi. Sağlık-Sen Genel Merkezi'nin toplu sözleşmedeki kazanımları takdire şayandır. Bu kazanımlar sahadaki sağlık personeli tarafından memnuniyetle karşılandı."

Akdoğan, sağlık personeline sendikal çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı