Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

"Bizi soykırımla suçlayan ülkelerin sayısı 29 oldu. Katillikten daha ağır bir şekilde suçlanıyoruz. Kim diyor? Batılı dostlarımız. Son olarak da Almanya. Almanya yüzünden bir imparatorluğu mahvettik"

TRABZON (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizi soykırımla suçlayan ülkelerin sayısı 29 oldu. Katillikten daha ağır bir şekilde suçlanıyoruz. Kim diyor? Batılı dostlarımız. Son olarak da Almanya. Almanya yüzünden bir imparatorluğu mahvettik." dedi.

Partisinin Trabzon il başkanlığınca bir restoranda düzenlenen iftar programına katılan Kamalak, ramazan ayının İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Kamalak, Avrupa Birliği'ndeki ülkelerin yönetim şekilleri ile yaşam şartlarını eleştirerek, "Avrupa diyorlar. Doğan çocukların yarısından fazlasının babası belli değil. Bunlara mı imreniyoruz biz?. Zenginlermiş, hep çaldıkları çırptıkları ile zenginler. Yağmaladıkları, talan ettikleri ülkeler münasebetiyle zenginler. Eğer sizin mahallenizin kabadayısı sorguya çekilmiyorsa, yargı onun elindeyse, mahalleyi soyup soğana çevirmek suretiyle en kısa zamanda mahallenizin en zengini olabilir. Avrupa şu an dünyanın kabadayısıdır. Soyup soğana çevirdiler milleti." diye konuştu.

- "Bu şoku hala üzerimizden atamadık"

20. asrın iki büyük paylaşım savaşına sahne olduğuna işaret eden Kamalak, şöyle devam etti:

"Birinci ve ikinci dünya savaşlarını gerektiren ne vardı ortada? Menfaat, çıkar ve paylaşım savaşı. Birinci savaş da maalesef 6 küsur asırlık devletimiz yıkıldı. Osmanlı devleti yerinde şu an 64 tane devletçik var. Hilafet ne hale geldi? Müslümanlar imamesinden koparılmış tespih tanesi gibi darma dağınık hale geldi. Bu şoku hala üzerimizden atlamadık. Baba katillerinin, hırsızların, yolsuzların ve soysuzların peşinde gidiyoruz. Onlara aşığız adeta. Allah aşkına 6 küsür asırlık muhteşem devletimizi yıkan, sadece Çanakkale'de 450 bin pırıl pırıl vatan evladımızın şehadetine sebep olan Batı değil mi? Biz delimiyiz? Neden kendi medeniyetimizi, kendi birliğimizi inşa etmek istemiyoruz."

- "Almanya yüzünden bir imparatorluğu mahvettik"

Türkiye'nin Batı'nın günah keçisi durumunda olduğunu savunan Kamalak, "Bizi soykırımla suçlayan ülkelerin sayısı 29 oldu. Katillikten daha ağır bir şekilde suçlanıyoruz. Kim diyor? Batılı dostlarımız. Son olarak da Almanya. Almanya yüzünden bir imparatorluğu mahvettik. Aklımızı başımıza toplamamız lazım. Kendimize acımıyorsak bile çocuklarımıza, torunlarımıza acımamız lazım. Onlar için yaşanabilir, özgür bir Türkiye bırakmamız lazım." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler