Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş:

"Gücü elinde bulunduranlar, kendi menfaatleri doğrultusunda mevcut düzenlerinin yürümesi için tamamen gözleri dönmüş bir şekilde saldırıyorlar"

EDİRNE (AA) – Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, "Gücü elinde bulunduranlar, kendi menfaatleri doğrultusunda mevcut düzenlerinin yürümesi için tamamen gözleri dönmüş bir şekilde saldırıyorlar." dedi.

İriş, partisinin Edirne İl Başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, Halep başta olmak üzere dünyanın pek çok noktasında mazlumların baskı ve zulüm gördüğünü söyledi.

Katliamların her geçen gün artığına dikkati çeken İriş, şöyle konuştu:

"Gücü elinde bulunduranlar, kendi menfaatleri doğrultusunda mevcut düzenlerinin yürümesi için tamamen gözleri dönmüş bir şekilde saldırıyorlar. Yeryüzünde garip ve gurabaya yeryüzünde yaşam hakkı tanınmıyor. Onların sahip olduğu her hak, kuvvetle, baskıyla, savaşla akla gelen her türlü eşkıyalıkla alınmak istiyor. Bu elbette böyle gitmeyecek.

Son yaşadığımız olaylar gösteriyor ki artık bu dünya, vahşi kapitalistlerin eline bırakılamayacak kadar önemli. Dolayısıyla birinci körfez, ikinci körfez derken, Arap baharı ve en sonunda Suriye'de yaşanan olaylar gösteriyor ki her zamankinden daha fazla adil bir güce ihtiyaç var."

Batılı devletlerin terörü desteklediğinin altını çizen İriş, "Ortadoğu'daki silahlar kimin, bunlara bu organizasyonu yaptıran kimler? Bizim maşalarla işimiz yok. Bataklıkları kurutacağız. Maşanın gerisindeki güce bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler