Renklibay ilk devreyi değerlendirdi

Renklibay ilk devreyi değerlendirdi

Anadolu Selçukspor’da Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, “İkinci yarıda sahada basmadık yer bırakmayan, mücadelesi ile alkış alan ve başarılı sonuçlar elde eden bir ekip oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 2018-2019 futbol sezonun ilk yarısını 17 puan ile 14. sırada tamamlayan Konya Anadolu Selçukspor’da Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ligin ilk yarısını değerlendirirken, “Atiker Konyaspor’umuza katkı vermesi amacıyla oluşturulan bu ekip, zaman içinde gelişerek kendi içinden Konyaspor’a hizmet edecek oyuncular çıkaracaktır. Biz bunun gerçekleşmesi için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz” dedi.

İKİNCİ YARIDA MÜCADELECİ EKİP OLACAK
2018-2019 Futbol Sezonunun ilk yarısını iki aşamada değerlendirmek gerektiğini kaydeden Zahir Renklibay, “Sahip olduğumuz genç kadronun zaman zaman yaşadığı tecrübesizlikler, ligin ilk haftalarında saha sonuçlarını fazlasıyla etkilemiş görünüyor. Yaşanan teknik heyet değişimi, ardından yönetim kurulumuzun göreve gelmesi ile yeni bir sayfa açıldı ve kaybolan özgüven tamir edilerek yeni bir başlangıç yapıldı. Unutulmamalı ki ligin en genç takımlarından bir tanesi biziz. Burada amacımız genç kardeşlerimizi geleceğe hazırlarken aynı zamanda saha sonuçları da alabilmek. Genel anlamda bakıldığı zaman sahada gösterilen mücadele ve azim bizi gelecek adına umutlandırıyor. Atiker Konyaspor’umuza katkı vermesi amacıyla oluşturulan bu ekip zaman içinde gelişerek kendi içinden Konyaspor’a hizmet edecek oyuncular çıkaracaktır. Biz bunun gerçekleşmesi için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın gayretli çalışmaları ile ligin ikinci yarısı için hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Atiker Konyaspor Kulüp başkanı Hilmi Kulluk önderliğinde, Konyaspor yönetim kuruluna bize verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. İkinci yarıda sahada basmadık yer bırakmayan, mücadelesi ile alkış alan ve başarılı sonuçlar elde eden bir ekip oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İLK DEVREDE TARAFTAR GÜCÜNÜ KULLANAMADIK

Futbolu güzelleştiren etkenin tribünleri dolduran taraftarlar olduğunu kaydeden Renklibay, “Taraftarsız bir futbol kulübü asla düşünülemez. Genç futbolcularımızın taraftar desteğine ihtiyacı var. Futbolcuların motivasyonunu artıran, sahada adeta bir itici güç olan taraftarların, hakemleri ve rakip takımı nasıl baskı altına aldığını, kendi futbolcuları üzerinde itici güç oluşturduğunu bizzat görmekteyiz. Ligin ilk yarısında biz bu gücü kullanamadık. Genç futbolcularımızı motive edip, rakip takımı baskı altına alma anlamda ligin ikinci yarısında taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Spor Servisi