Rektör Demir ve Dr. Ayten Canalp lise öğrencileriyle buluştu

Rektör Demir ve Dr. Ayten Canalp lise öğrencileriyle buluştu

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Batman Valisi Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp, akademisyen-öğrenci buluşmaları çerçevesinde...

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Batman Valisi Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp, akademisyen-öğrenci buluşmaları çerçevesinde lise öğrencileriyle buluştu.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Batman Valisi Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Belediyesi ile imzalanan "Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Rektör Demir, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen, öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen programda "Meslek Seçimi ve Kariyer Planlaması" başlıklı sunum yaptı. Daha sonra Dr. Ayten Canalp, öğrencilerle konuşup sorularını yanıtladı.

Programda bulunan bütün öğrencilere Nobel ödülü alan Prof. Dr. Aziz Sancar'ın hayatını anlatan kitaplar hediye edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.