Rektör adayı Yılmaz'dan Köksal'a ziyaret

Rektör adayı Yılmaz'dan Köksal'a ziyaret

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yılmaz, Prof. Dr. Şükrü Arslan ve Doç.Dr. Mustafa Kılıç ile gerçekleştirdiği ziyarette, üniversite bünyesinde 21 yıldır hizmet verdiğini ve çeşitli görevlerde bulunduğunu belirtti. Prof. Dr. Yılmaz, "Görev yaptığım süre içerisinde üniversitenin potansiyelini, sorunları, insan yapısını yakından tanıma imkanı buldum. Rektör yardımcılığı görevinin ardından da istişarelerimi tamamlayarak rektörlük için aday olduğumu açıkladım. Her zaman şehir ve üniversite işbirliğini önemsiyorum. Bu bağlamda Sivas'a ve esnaf teşkilatına önemli hizmetlerde bulunan siz değerli başkanımın deneyim ve tecrübelerinden faydalanmak istiyorum." açıklamasında bulundu.

Köksal da Hüseyin Yılmaz'a rektörlük seçiminde başarılar diledi.



Rektör adayı Yılmaz'dan Köksal'a ziyaret

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler