Ramazan bayramı kutlanıyor

Ramazan bayramı kutlanıyor

KONYA (AA) - Beyşehir'de Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi.AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu,...

KONYA (AA) - Beyşehir'de Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, teşkilat binasında, Beyşehir ve bölgesini ilgilendiren proje ve çalışmaları değerlendirdi.

Beyşehir Konya yolu çalışmalarında yaşanan gecikmenin, ihaleyi üstlenen firmadan kaynaklandığını dile getiren Babaoğlu, "Bu yol, karayollarıyla varılan mutabakat doğrultusunda bu yıl sonuna tamamlanacak." dedi.

Babaoğlu, doğalgaz bekleyen Beyşehir'in, sıkıntısını gidermeye çalıştıklarını vurguladı.

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak'a bölgenin beklentilerini birkaç kez ilettiklerini ifade eden Babaoğlu, "Bakanımız doğalgaz konuya çok yakın ve ilgili. Biliyorsunuz bu yıl birkaç ilçe daha programa alındı. Özellikle Akşehir'e giden hattın yakınında olan ilçeler değerlendirmeye alındı. Ama biz abone sayısını yakalayamadık." diye konuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da ilçenin kangren olmuş sorunlarını çözmek için seferber olduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından partililer arasında bayramlaşma merasimi yapıldı.

Bayramlaşma programına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, kadın, gençlik kolları ve teşkilat mensupları, ile vatandaşlar katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler