Pursaklar'dan Halepli çocuklar için yardım kampanyası

Pursaklar'dan Halepli çocuklar için yardım kampanyası

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, "Halep Üşüyor" sloganı ile yardım kampanyası başlattı.Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, "Halep Üşüyor" sloganı ile yardım kampanyası başlattı.

Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yardım kampanyası ile un, konserve, helva, patates, battaniye, kışlık giysi, ilaç gibi ihtiyaç malzemeleri toplanarak Halep’e gönderilecek.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Halep Üşüyor" kampanyası ile yaraları sarmayı ve Halepli çocukların gözyaşını silmek istediklerini belirterek, "Halep’in bizim için ayrı bir önemi var. Burada yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamız mümkün değil. Orada bir şehir, bir medeniyet yok oluyor." ifadelerini kullandı.

Dünyanın Suriye’deki katliamlara tepkisiz kalarak vicdanlarda mahkum olduğunu kaydeden Çetin, Türkiye ve Türk milletinin her zaman ensar bilinci ile kendisine sığınan mazlumlara sahip çıkarak yardımseverliğini gösterdiğini belirtti.

Çetin, daha önce de 17 tırlık ihtiyaç malzemelerini Suriyelilere ulaştırdıklarını anımsatarak, "İnşallah bu yardımlar bir nebze de olsa yaraları sarıp, Halepli çocukların gözyaşlarını siler. Kampanyamıza hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kampanyaya destek vermek isteyenlerin Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı ile 527 55 40-41 nolu telefonlar aracılığıyla yetkililerle irtibat kurabileceği belirtildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler