Polatlı - Haymana Karayolunda kamyonlar çarpıştı

Polatlı - Haymana Karayolunda kamyonlar çarpıştı

Polatlı - Haymana Karayolunda meydana gelen trafik kazasında, lastiği patlayan bir kamyon kontrolden çıkarak karşı yoldan gelen başka bir kamyonla çarpıştı.

Ankara'nın Polatlı - Haymana Karayolu üzerinde bugün meydana gelen trafik kazası, bir kamyonun lastiğinin patlaması sonucu yaşandı. 06 PRM 20 plakalı kamyonun sürücüsü, lastik patlaması nedeniyle aracın kontrolünü kaybederek karşı yola devrildi. Bu sırada, seyir halinde olan 43 YC 713 plakalı başka bir kamyonla çarpıştı.

Şans eseri, kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen yetkililer, kaza hakkında detaylı inceleme başlattı. Kazanın nedeni olarak belirlenen lastik patlaması, sürücülerin dikkatini lastik bakımına çekti. Trafik akışında kısa süreli bir aksamaya neden olan kaza, çevredekileri korku dolu anlara şahit bıraktı.

Olayın ardından bölgeye sevk edilen ekipler, yolun kısa sürede temizlenmesiyle trafiği normale döndürdü. Kazanın şiddeti ve yaşanılan olaylara rağmen, olaysız bir şekilde atlatılması, şans eseri büyük bir facianın önüne geçildiğini gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler