Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

"Kurulduğu günden bu yana istişareye büyük önem veren AK Partimizin politikaları Afyonkarahisar'da değerlendiriliyor ve yeniden bu politikalara yön veriliyor"

ANKARA (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın Afyonkarahisar'da yapılması kararına ilişkin, "Kurulduğu günden bu yana istişareye büyük önem veren AK Partimizin politikaları, Afyonkarahisar'da değerlendiriliyor ve yeniden bu politikalara yön veriliyor." ifadelerini kullandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında, 26. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın 6-8 Ekim'de Afyonkarahisar'da yapılması kararının alındığı anımsatıldı.

Açıklamada konuya ilişkin ifadelerine yer verilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'nin temellerinin 2001 yılında Afyonkarahisar'da atıldığını belirtti.

O gün temelleri atılan AK Parti'nin halkın teveccühü ile iktidara geldiğini ve bu ülkenin kaderini değiştirdiğini aktaran Eroğlu, "Kurulduğu günden bu yana istişareye büyük önem veren AK Partimizin politikaları, Afyonkarahisar'da değerlendiriliyor ve yeniden bu politikalara yön veriliyor. Bu Afyonkarahisarımız için gurur verici bir durum." değerlendirmesinde bulundu.

26. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın Afyonkarahisar'da yapılma kararından dolayı başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere bütün MYK üyelerine şükranlarını sunduğunu ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"Yolların kesiştiği, termal kaynaklara sahip, tarihi ve turistik değerleriyle yüksek potansiyeli olan, hem konumu itibarıyla hem de sahip olduğu değerler bakımından cazibe merkezi olan Afyonkarahisarımız, artık bu gibi büyük organizasyonlara ev sahibi yapmaya alıştı. AK Parti'nin değerli yöneticilerini ve ailelerini misafirperver ve kadirşinas Afyonkarahisarlılar olarak en iyi şekilde ağırlayacağımızdan hiç şüphem yok."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler