Ölüm kavşağında drone ile denetim

Ölüm kavşağında drone ile denetim

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, ölümlü ve yaralamalı kazaların sık yaşandığı "ölüm kavşağı"nda drone destekli trafik denetimi gerçekleştiriyor.

Erzincan'da Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle kırmızı ışık ihlali önlenmesine yönelik olarak kentte farklı trafik ışıklarında drone destekli denetimler gerçekleştiriliyor.

Son olarak, sürücüler tarafından "ölüm kavşağı" olarak adlandırılan Organize Sanayi kavşağında drone ile trafik denetimi yapıldı. Bu bölgede meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı kazaların sayısını azaltma amacıyla gerçekleştirilen denetimde, kırmızı ışık ihlali yapan sürücülere cezai işlemler uygulandı.

Trafik denetimi yapan ekipler, sadece Organize Sanayi kavşağında değil, kentin farklı noktalarında da benzer denetimlerin süreceğini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.