Okullarda karne heyecanı

Okullarda karne heyecanı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Cumhuriyet İlkokulu'nda karne dağıtım törenine katıldı.Vali Şentürk, törende yaptığı konuşmada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Cumhuriyet İlkokulu'nda karne dağıtım törenine katıldı.

Vali Şentürk, törende yaptığı konuşmada, bütün öğrencilere yaz tatilini hem en verimli bir şekilde hem de dinlenerek geçirmelerini istedi.

Kırşehir'deki eğitim ve öğretimin kalitesinin her geçen gün arttığını belirten Şentürk, öğrencilerin ülke çapında dereceler elde ettiğini söyledi.

Kırşehir'in eğitimde marka bir kent olduğunu da ifade eden Şentürk, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerin ve idarecilerin saat farkı gözetmeksizin çalıştığı bir il Kırşehir. Bunun sonucunda da başarı kaçınılmaz olmaktadır. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Sene başında, iyi dinlenmiş olarak ders başı yapacaklarına inanıyorum. Başarısız öğrencilerimizi de asla cezalandırmayalım. Kırşehir, eğitim konusunda İç Anadolu Bölgesinin göz bebeğidir. Devlet memurları, kamu personeli tayin isterken Kırşehir'i ilk sırada tercih ediyorlar. Kırşehir'i, çocuklarının daha iyi, daha kaliteli bir eğitim görmeleri için talep ettiklerini söylüyorlar."

Vali Şentürk, konuşmasının ardından öğrencilere karnelerini dağıttı.

Törene Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler